22/2/07

Ensurt per una explosió de gas a Camp Clar

ACN.¬ Una acumulació de gas en un edifici de Tarragona va provocar ahir a la tarda una explosió, tot i que l’incident no va provocar ferits, segons van informat els Bombers de la Generalitat
.
Els fets van tenir lloc al car- rer Riu Segre, al barri de Campclar, quan una fuita de gas causada per unes obres van fer que aquest s’acumulésalvestíbuldelbloc,ielpos- sible contacte amb un punt d’ignició hauria provocat la deflagració. Els Bombers vanespecificar que una quantitat baixa de gas s’havia acumulatalacambradecomptadors elèctrics, fet que va provocar l’explosió, que no va obligar a desallotjar cap veí de la zona.

L’explosióvafersaltarelsvidresdelportaldel’entradadel’edificiafectat,alavegadaque_vadanyar_tambélaportadelsrebre l’avís poc abans de tres quarts de sis i van enviar qua- tre dotacions.
Cap a les sis de la tarda, tèc- nics de la companyia de gas ja havien pinçat la canonada, de manera que ja s’havia atu- rat la fuita, segons va apuntar Gas Natural, que va rebre l’avís de la fuita a un quart de sis. Quan els operaris van ar- ribar al lloc dels fets, la mà- quina que va provocar l’incident encara es trobava a so- bre la canonada danyada. La deflagració, segons l’empresa, es va poder provocat quan el gas va entrat en contacte amb algun punt d’ignició del vestíbul.

No hay comentarios: